Smällkaramell till KHK?

Blogg

Surret har pågått några dagar.

Igår, trots semester, fick jag göra slag i saken och kolla om KHK ska ha in en 13 forward. Ett rykte som florerat sista tiden.
Det krävdes ett enda samtal för att lösa den lilla knuten.

Mycket riktigt har sportchef Torbjörn Karlsson med diverse hjälp försökt att få en spelare till på kroken. Det är dock en del problem för att nå enda fram om man säger så.
Förra veckan ska ha varit intensiv och jag förstår att man tar chansen. Men vill denna högklassig forwarden verkligen komma till Karlskrona?
Äventyrar man ekonomin?

Nära är man inte – än…

Vem det handlar om vill jag inte skriva här, utan utvecklingen kan ni förmodligen följa i Blekingesport. Men KHK kommer förmodligen inte kännas vid detta. Fast de har ju lovat att bli raka och tydliga i sina svar. Jag har i allafall på fötterna – oavsett.

***

KHK spelade under lördagen in en ny intro-film på Aspö med spelare och tillresta barn iklädda KHK-kläder. Högklassigt tänk och KHK satsar hårt på ett bra event. Introt ska bli en klass bättre än det i fjol…och det var topp, topp, topp…

***

I dag är det sista dagen att förnya sitt säsongskort i arenan.  1721 har löst en säker plats i vinter. En del väntar nog in några lediga stolar då det går att fynda i efterhand, eller byta. Fast de kommer bli ett litet tapp.

***

Surrade med KHK:s lagkapten Jimmie Svensson. Han såg fram emot derbymatcherna, allra mest de mot Olofström. Han skulle vässa armbågarna lite extra av lite olika anledningar…
Tempen stiger!!! Vilken vinter!!!

 

/Telia-Telenor