Så tippar jag allettan, KHK måste hitta kraft och inomhusfotbollen tappar sin...

Blogg

Allettan startar under lördagen och att Krif finns med där var ingen skräll även om jag skrev inför säsongen så har det ingen press på sig utan gå lite bakom. Det har laget gjort och just laget har tagit de framåt. Bra gjort med Emil Ivansson i spetsen.

Hur slutar då allettan? Ja, de andra lagen har man ingen superkoll på. Men säg så här. Det är jämnare än på länge och söderlagen ska nog inte ta för lätt på det.
Krif får vara en outsider, men ska ta sig vidare. Det gäller att undvika de två sista platserna för fortsatt spel. Huddinge blir min etta. En chansning.

1. Huddinge
—————
2. Tranås
3. Troja
4. Nybro
5. Mariestad
6. Krif
7. Skövde
8. Grums
—————
9. Visby
10. Halmstad

Mörrum och Vimmerby tror jag kommer bli de lagen i fortsättningsserien som kommer göra upp om segern. De möts direkt dessutom. Paulsson är tillbaka vilket betyder tre poäng i matchen….

Tobbe Karlsson ska vara nöjd med säsongen i Krif så här långt.

 


KHK har haft det stökigt med skador vilket inneburit en del lån vilket stökar till det i truppen där det har kastats om i femmorna. Med Harju och Carnbäck in kan det bli bra på sikt. Axel Lindström är på G efter skada med.

Laget tog en viktig trea mot Västerås och Almtuna borta kräver minst lika mycket jobb. Generellt har laget ganska lätt för Almtuna. Men några garantier på tre poäng finns inte.

KIK väntar sedan på måndag hemma. Där är det bara seger som räknas. Ska det bli topp 8 så ska matcherna mot lagom bakom vinnas.

Kan det bli 2500? Det är dags att ta sig till arenan om det ska bli hockeyallsvenskan framöver. Annars blir det inga fler matcher på tv heller att se…


Futsal är i full gång och känslan för KM har svalnat i takt med att man få snickra ihop låtsaslag. Det tar bort charmen och mitt intresse. Tyvärr….
Lika kul som när RBK 2 3 eller 4 möter Saxemara 2 eller hur brukar vara i Ronneby. Eller varandra i final.