Mörrumsduo till IKO - McGrane bryter kontraktet

Blogg

Mörrums backförvärv Carl Ackered och Filip Olsson kommer under de två närmsta veckorna att träna med IK Oskarshamn. IKO har i nuläget bara sex backar, så det passade bra att värma upp med Oskarshamn innan isen ligger i Jössa. Ett bra samarbete mellan ”Lönken” och Roger Jönsson. Och ganska smart också. Ackered och Olsson är två riktigt intressanta värvningar på förhand.
Man kan ju undra varför inte Olofström har en deal med IKO, med tanke på Jönssons tidigare närvaro i OIK. Kontakterna klubbarna emellan har kanske blivit lite frostiga sista tiden?

När IKO möter KHK nästa vecka kommer troligen båda finnas på plats för match. IKO ska dessutom i veckan möta Djurgården.

***

När det gäller Keegan Danserau så hade han enligt uppgifter söndagen på sig att ge ett besked. Under kvällen ska han inte ha lämnat något besked. Känslan är att Keegan inte kommer till Jössa, vilket är en miss med tanke på den insamling som gjorts. På tre veckor drog klubben in 150 000 kronor vilket är strongt gjort.
Men ”Lönken” har fler namn på sin lista. Nya mail har skickats ut. Då betyder det att Keegan känns långt ifrån ett nytt kontrakt på Jössa.

***

Den tidigare KHK-splelaren Ed McGrane ska efter sjukdom i familjen tvingats bryta sitt kontrakt i italien. Sju månader i pastalandet skulle bli en alldeles för långt tid hemifrån.

***

Idag kliver KHK på sitt första riktiga pass. Jag ska försöka ta en sväng inom arenan. Måste dessutom in i lokalen bredvid och inhandla ett tennisrack. Under söndagskvällens match gick det av(!) på mitten.

 

/Bläckfisken