KHK:s sista chans ✓ Krif jagar Vimmerby ✓ IFK hjälpte HFK

Blogg

Innan jag beger mig ut till NKT Arena, fri entré idag, så tänkte jag skriva några rader.
Blir det 2000 i arenan?

Det är nog en del som har gett upp och inte tar sig ut till arenan. Men de kommer ha full koll på hur det går och inget annat än seger är acceptabelt. Om nu några vill gripa efter halmstrån.

Niklas Johansson säkrades upp i veckan och han är lustigt nog inte med direkt mot Skövde. Kan kännas lite märklig med tanke på att två centrar är borta. Plockas han in ska han väl spela, komma igång tänker jag.

Sista chansen som sagt att börja leverera och vinna kamperna mellan de bägge målen. Viktor Kokman får nu chansen.
Någon mer värvning verkar inte dyka upp.

***

Krif Hockey har spottat upp sig rejält med att vinna matcher och ta mindre utvisningar. Köping hemma är inte så enkel som många vill ha det till. Men nog ska Notans gäng fixa en trea till och jakten på Vimmerby fortsätter.

***

Mörrums Hockey har det tufft igen och ska klubben klara av att hamna på negativt kval? Jag tror det blir svårt.
Vimmerby ikväll är ingen lätt uppgift. Poäng hade varit en bonus.

***

IFK Karlskrona kan konsten att skapa bragdstämplar runt om kring sig. Att vinna över Amo hemma i en rejäl nagelbitare till match gav gåshud på många besökare. Grannen HFK jublade uppe i Roslagen på väg hem från Rimbo. Nu kan de känna vittring av en möjlig serieseger igen.

Ikväll har de Vinslöv borta vilket är en mycket tuff match i mina ögon. Det kan bli en nagelbitare för de gula fansen. Seger är ett måste om drömmen ska finnas kvar.