Bergströms brandtal kring Power Team, så mycket deg kom in i dag, galakväll och en insats som inte räcker

Blogg

Karlskrona HK och Magnus Petterssons Power Team har haft nytt möte under fredagen. Ingen mindre än Alexander Bergström var med, via länk, där han uppmanade alla att stötta Power team och bad alla fans att komma på matcherna för att stötta.

Ekonomin i KHK är långt i från bra och det finns lite missnöje här och var vad man förstår. Kluben har lite att jobba med på alla plan.

Men kraften som en del har för att klubben ska spela  kvar i SHL är enorm. Och under fredagen dök det upp ännu mer kapital för att spetsa till laget. Hela 250 000 kronor. Totalt är nu 30 företag med och summan att spetsa laget är på 725 000 kronor. Inte illa jobbat och fler vill dom bli.

Dessutom har klubben startat en specifik spelarfond i jakten på mer kapital där folk kan sätta in sitta specifika bidrag.

***

KHK:s insats mot Mora var inte tillräckligt bra för att ta poäng. Det slarvas fortfarande och sedan missar man alldeles för många lägen. Det skapas lägen, men det hjälper ju inte.

Malmö hemma på lördagen. Tabelläget är ingen hemlighet. Problemen de har att slå Malmö är ingen hemlighet på hemmaplan.

Molin pratar om en eventuell förändring. Vi får se om den syns på lördag kväll.

***

Idrottsgalan går av stapeln i kväll med ett förstaklassigt upplägg på mat och artister. Många vinnare utses och allt följer du på vår webb – direkt.

Alla får inte plats, men i bland är kan man få vara med. Dock inte i år.

***

Krif möter Huddinge hemma. Synnerligen viktig match. Svårt att veta var vi har Krif för dagen.

***

Mörrum har en del skador och det ryktas om eventuella nyförvärv. Siktet är mot division 1. Inget snack om det och chansen har väl aldrig sett bättre ut än just nu.

 

/Micke Johansson