Blogg

Så ser kvällens formationer ut i nya KHK, vad ville Mjällby med Löfgren och hur illa är det i FKK?

Det vankas årets första träningsmatch i NKT arena och Krif står för motståndet. Det är alltid en viss laddning mellan dessa klubbar.

Kvalitén på isen ska vi inte ha för höga förväntningar på så här i augusti. När man sett andra matcher på Cmore dessa dagar har man snabbt slagit över och i går lyssnade jag hellre på Ebba Busch Thor än att glo vidare på Mora och Leksand…

Mycket nytt i KHK. Så här ska laget ställa upp på isen. Elva forwards, så det kommer snurras bland en del spelare.

  A Sundberg – Nicke J – Justin G
  K Osterberg – Kalle M – Johan S
  André N – M Carey – Viktor L
  M Paulsson – Josef J – ….

  Norbe – Paris
  Ingman – Filip Thörnqvist (plockas upp och sett ruggit bra ut på träningarna. Från Frölunda och bara 17 år)
  Pageau- A Nilsson
  Kurki – J Berger

  Hoppas på en underhållande match och orkar det bli 1400 pers? Inte omöjligt och jag tycker KHK har styrt upp det bra med olika områden där fansen kan vara innan match för lite svalkande dryck.

  För KHK är det att börja om på ruta ett, med start i kväll. Både på och utanför isen.

   

  Det saknas ett nyförvärv i KHK och enligt uppgifter handlar det om lite ekonomi för att ro det i land. Samtidigt nås jag av uppgifter att några av power team-gängen inte har betalt från i våras. Jag vet inte vilka det är…än. Antingen hjälper man till här i stället, eller håller man sig från arenan i vinter.
  Fruktansvärt uselt om det det stämmer. Men flasha med namn och på bild funkade bra…

  Lätt att gnälla på klubben, men sätter man inte in pengar finns det inget att jobba med?

  ***

  Jesper Löfgren går till Brann efter säsongen som Bosman. Frågan är om Mjällby ville sälja dyrt (ryktas om par miljoner), men fick inte det man ville ha för en direkt försäljning? Samtidigt vill man nå SE och där väntar ännu större pengar och då är man nöjd med att ha Löfgren kvar i laget. Nu får man nöja sig med utbildningsbidraget som ska delas med FKK och några till.

  Brann har en mycket skicklig affärsman som sköter alla klubbens förhandlingar. Han är nog nöjd med dealen som blev där och  Löfgren är troligen lyckligast efter påskriften…

  ***

  FKK har det blytungt ekonomiskt och vad ska man hitta på när publiken sviker kommunens bästa fotbollslag. Hur som har man inte nått ut ordentligt till grannklubbarna och här skulle man hitta lösningar kring matcherna.

  Ängelholm kommer på besök och vad kassören Thorngren drömmer om är nog en siffra på 700 pers. Inte 264…

  Ett miljonminus vore en katastrof…

  ***

  Lite handboll kan väl avläggas också. Såg HIF mot IFK nyligen och det var match in i det sista. HIF imponerar inte och känslan är att upplagan som är dags datum åker raka vägen ut utan att passera kval…

  ***

  Sista semesterhelgen. På måndag drar vi i gång och då trillar blogginläggen in mer frekvent igen. Men det är väl inga som saknat dessa ändå i sommarhettan..?

   

  /Knirr