Blogg

Så blir det med Bobbo Petersson, KHK-bygget och nedräkning...

KHK:s lagbygge går sakta men säkert framåt och frågan är hur det står sig mot kollegorna i HA. Det är mycket ungt och det är nog viktigast att tränarduon får gruppen att gå åt samma håll. Det blir mer utländska spelare och där finns en utmaning.

Det saknas en försteback och tanken var att Bobbo Petersson skulle ta den rollen. Men bloggen kan avslöja att han har backat från KHK:s bud och letar vidare. Han vill helt enkelt vara på en högre nivå. Av allt att döma kommer det in en utländsk back som etta.
Synd att inte Bobbo tog en ledande roll. Tror det hade satt honom i ett bättre förhandlingsläge nästa säsong. SHL plockar alltid framträdande backar från HA.

Är Printz aktuell igen? Men knappast den typ av back som KHK vill ha som etta.

  Niklas Johansson bryter med IKO och kommer hem till KHK. Han har redan varit med och tränat med laget och här kommer det in lite rutin, vilket inte är fel. Men ratades en gång i tiden av KHK, men sportchef Larsson hoppas att han kan bidra med hjärta trots det förflutna. Men det är hårt jobb som gäller för Johansson som troligen tar Crusemans nummer i höst…

  Ja, var hamnar Cruseman…?

  Silly-träff imorgon för KHK. Drew Paris och Niklas Johansson lär dyka upp. Lurar det en gädda i vassen?

  ***

  Nedräkning är derbyt mellan FKK och Mjällby på Västra Mark. En av årets höjdpunkter kring evenemangen med derbykaraktär.

  FKK chockade i fjol och vann stor hemma. Nu kommer Mjällby vara mer på tårna och en publiksiffra på 3000 bör det bli på Västra Mark. Bara man räknar ordentligt. Viktiga pengar in och det är viktigare än siffran. Gäller att bemanningen funkar runt omkring. Försäljningsställen mm…

  ***

  Seriefinal på Klockarebacken ikväll mellan HIF-Saxemara. Åk dit. Liten fördel gästerna är mitt tips. Frågan är hur mycket mygg som finns där Jens Nilsson?

   

  /Strömsten