Blogg

Nytt år och kamp kring rätt sida strecken

Jag har haft lite semester så därför har det varit lite sparsamt med inlägg.

Men det har varit fullt med matcher och jag var i veckan och såg ett bra HV71 spela ut KHK som hade det svårt lite överallt på isen. Det saknades en meter för laget skulle komma upp i den klass som man hade mot LHC och Brynäs. För där var det fullt fokus vilket gav resultat.

Malmö väntar ikväll i NKT arena och det blir lagets tredje match på fem dagar vilket kan vara rätt tufft. KHK får tillbaka både Kolan och Söder från senast. Paulsson har varit lite krasslig men väntas vara med i truppen där Molin & Aaro får ställa över någon spelare då alla väntas vara tillgängliga.

Jämn match att vänta då KHK kan bättre än senast och troligtvis blir det runt 3900 som kommer ge bra tryck.

Mora går bra och har tagit två raka segrar. KHK och Rögle jagar och det kommer bli viktigt att ta poäng framöver. KHK har många bortamatcher och det ser väl så där ut om det inte vill till en förbättring kring den egna prestationen. Annars blir det kval.

Mattias Guter var het senast. Men överlag måste spetsen sätta sin chanser.

***

Krif Hockey förlorade knappt mot seriefavoriten Huddinge på bortaplan, 2–3. En seger på de tre inledande matcherna mot serien huvudkonkurrenter.

Vimmerby väntar hemma. Det kommer bli kamp då Astrid Lindgrens pojkar har fått en bra start på serien. Men Krif är bättre och ska ta hem det här med tre puckar. Hemmamatcherna ska man försöka vinna.

***

Olofström söker spelare men marknaden är tunn. Nu kan det vara förstärkningar på gång enligt uppgifter.