Blogg

Mjällby kan inte missa detta och definitivt inte FKK – KHK under uppbyggnad

Mjällby AIF – vad är ni på väg att ställa till med?

Det som händer på Listerlandet är svårt att greppa. Visst, laget har gjort en make over med att flytta ut och in på spelare.
Nu vill jag säga att allt är till det bättre. Smart drag om klubben vill gå upp. Det ställer konkurrenterna i schack…och kanske matt till slut.

Vilken grej om laget går upp direkt som nykomling. Vilken bragd.

  Ja, SE må vara halvsvag den här säsongen. Men det tar inte från Mjällbys prestation.

  Nu säljer man Jacob Bergström med, om inget drastiskt händer sista dagarna. Han kommer troligen spela de två kommande matcherna. Sedan blir det flytt till Norge.

  Och, jag ser inte att Mjällby tappa på det här. Jag tror det är bra för samtliga inblandade.

  Erik Pärssons inhopp där han med första touchen satte bollen i mål lovande så mycket mer. Vilken debut.
  Sedan gillar jag Michael Omoh. Han börjar komma i full matchform och med detta anfallsparet tror jag att det blir jackpot de luxe.

  Nej….hösten och lördagens möte mot Örgryte blir något alldeles extra. Sedan blir det extra klirr i kassan vid några hemmamatcher.

  ***

  FK Karlskrona har fått alla resultaten att gå deras väg. Nu är laget tio poäng före tvåan och fem segrar till räcker för att vinna serien. Välförtjänt i så fall.

  ***

  Karlskrona HK:s trupp kommer att spetsas till vad det lider då det saknas en eller två forwards. SHL-lånen två stycken kommer nog lite senare. Här gäller det vara lite kyliga.

  6–2 mot Herlev sa inte så mycket. Det var lite väl hafsigt ibland, även om jag tyckte arbetet på isen var bra. Jesper Persson var en rolig spelare att titta på.

  KHK möte Krif på onsdagen och är ni inte i NKT arena så kan ni ser matchen här på webben.

  ***

  Lokalfotbollen. Blekingefyran blir så tight som man anande. Och Hällaryd kan gå en tung höst till mötes – igen. Serieledningen blir allt bräckligare.

  Jag vet inte vad som händer på Klockarebacken över sommaren….