Mer KHK-silly, HIF gjorde banne mig ingen läxa och kolla in nya arenan

Blogg

HIF Karlskrona skämde ut sig Jönköping. Som ett gäng glada pensionärer på en dagsutflykt fick de åka hem med svansen mellan benen.

Inställningsfrågan var lika med noll. Det går inte att ställa in skorna och ta lite egna beslut. Då blir det 8–1 efter tio minuter.

Sedan har jag svårt att tycka det är bra, att klubben i tid och otid går ut med vad som på väg in och vilka som försvinner. Det gynnar aldrig när det blir kvaltider. Fråga KHK.

Nu vill jag se ett fokuserat HIF som ställer upp för varandra i 60 minuter. Och se till att ta jobbet hem.

Utan Fernebrand blir det tufft. Hoppas Tobbe Nordahls fot håller. Ett måste.

Vi webb-sänder matchen på webben. Kolla in hur du gör för att se matchen. Då får du lyssna på mig och expert Nicklas Martinsson, till vardags tränare i IFK Karlskrona. Han har full koll på spelare, de taktiska dragen och lösningarna. 60 minuters kamp väntar.

***

KHK-sillyn är lite sval, mycket beroende att kommunen inte kommer med besked. KHK kan inte jobba framåt om man inte vet förutsättningarna. Lite tempo tack.

Men junioren Joseph Berger förlängde vilket låg i luften. Ryktas av att André Nordstrand kommer bli kvar.

August Nilsson vill nog hemåt Stockholm. KHK tar nog inte striden för att behålla honom vad jag har hört. Västerås och Södertälje nämns som tänkbara alternativ där.

Viktigast i min värld är att sätta Marcus Paulsson först av alla, så blir det lite lättare i arbetet.

Robin Dahse skrev jag om i veckan från Pantern. En spelare som ska tråka sina motståndare. Jobbig jävel som det brukar heta.

***

I Krif Hockey är det tyst, så tyst. Det blev platt fall och nu är det även för dem en kamp att ordna licensen.

***

Nya arenan är riktigt fin. Luftig, rejäl. Grymma möjligheter med restaurang och loger. Nu ska den bara fyllas med publik och event.
Nu är väl det slut med mässor i tennishallen får jag hoppas…

***

Mjällby startar upp i SE imorgon lördag med match mot Varberg. Mitt tips är som experternas att det bli kval nedåt. 14:e plats. Blir det övre halvan skulle jag bli imponerad.

 

/Mr V