Blogg

KHK:s lagbygge klart – det stavas rock n roll

Karlskrona HK:s lagbygge är klart. I stort sett ett helt nytt lag som ska starta om KHK i hockeyallsvenskan.

Sex transatlanter skvallrar om att den svenska marknaden både är tunn och alldeles för dyr. Spelarna som är på gränsen till SHL ska helt enkelt för bra betalt. Därför försöker sportchef Larsson fynda på andra sidan Atlanten.

Bloggen fick mycket riktigt rätt angående Landon Smith, vilket blir en doldis med tanke på sina meriter från collageligan.

  I mina ögon är det ett helt godkänt lagbygge. Det kan säkert bli en positiv effekt där mixen mellan gammalt och ungt är påtaglig. Kan man jobba som ett lag så kan det sluta på övre halvan. Det är Molin/Miettinens uppgift att lösa det.

  Någon kommer att floppa. Någon kommer att lånas ut. Någon kommer att komma in.
  Det ska bli intressant när träningsmatcherna tar sin början.

  Det kommer bli rock n roll med halvgalna matcher där anfall är bäst försvar. Frågan är bara om det publika intresset finns där när det är dags för nedsläpp, eller om KHK-resan tog slut vid degraderingen från SHL? Det svaret har vi i slutet av september.

  Klubben har en utmaning, trots alla besparingar, att bjuda på bra event. Slarvar man med det så lär folk använda tv:n istället. KHK har alla förutsättningar med sin nya arena att skapa ett bra tryck.

   

  Karlskrona HK 2018–2019
  Målvakter: Arvid Holm, Robin Johansson.
  Backar: Joseph Berger, Josef Ingman, Mikael Kurki, August Nilsson, Daniel Norbe, Drew Paris, Nick Pageau.
  Forwards: Matt Carey, Justin Crandall, Austin Farley, Niklas Johansson, Joseph Jonsson, Linus Karlsson, Jörgen Karterud, Kalle Miketinac, André Nordstrand, Marcus Paulsson, Johan Schreiber, Axel Sundberg, Landon Smith.
  Tränare: Ove Molin (huvudtränare), Arto Miettinen (assisterande tränare), Timo Leinonen (målvaktstränare).