Blogg

KHK bygger med transatlanter – Krif bygger med en planka om dagen – fotbollstugg

KHK slängde upp sex nya spelare i går. Lagbygget börjar ta form och nu väntas det komma in lite mer spets framöver.

Jag måste säga att mixen på spelare känns intressant. Kan bara firman Molin/Miettinen/Leinonen få alla att dra åt samma håll med hårt jobb så kan det här bli en riktigt rolig säsong.

Johannes Jönsson verkar inte bli kvar, även om chansen fortfarande finns. Men att han skulle gå ner så mycket i lön är inte troligt. Många har blivit vanan med bra utbetalning den 25:e från förra årets trupp. Nya tider nu vilket inte alla förstår riktigt.

Austin Farley blev den första transatlanten in och det kommer mer, ja kanske mycket mer. Det kan bli tre eller fyra till då marknaden i Sverige är tunn enligt sportchef Larsson.

***

Krif bygger med en planka om dagen, idag kom Melker Persson som förlänger. Micke Johansson kan sin sak och det kommer bli ett intressant lag i Krif igen. Dock borde en tränare vara på G. Frågan är vem?

***

Sommaren är på ingång på allvar och nästa vecka blir det över 20 grader om dagarna och strålande solsken.

***

FKK gjorde en svag insats senast och det gäller att spelarna inte titta på varandra utan jobbar ihop. Framåt.
Nassir är bra, men allt får inte gå via honom. Lättläst.
Nya drag Torstensson.

***

Mjällby vann säkert sist utan att tokimponera. Finns mer att önska i själva spelet. Joel Nilsson ser bra ut måste jag säga och Axel Noréns insats var femstjärnig senast. Var gör han på bänken???

***

Trevlig helg.

 

/Preben