Blogg

HIF måste göra sin bäst match, duon det spekuleras om som tränare i KHK och skön Maif-seger

Do or die.

HIF Karlskrona får en femte och sista chans att visa att man är bättre än Hallby. Ja, det står i 2–2 i matcher…men det kunde ha var över efter tre.

Det finns så mycket som måste förbättras i dag. Annars blir det allsvenskan i en splitterny arena.

  HIF-tränaren och laget sägs har haft lite diskussioner i veckan kring hur man ska tackla Hallby. Nu är det bara att hoppas att de har kommit överens. För det har inte sett bra ut.

  Matchen ser ni hos oss på webben 16.30. Logga in eller köp matchen. Jag och expert Nicklas Martinsson tar er genom rysaren.

  Vinna eller försvinna. Det är alltid den egna prestationen som avgör. Där är vi idag. HIF har lyckats med det förut.

  ***

  KHK:s tränarnamn trodde Patric Larsson skulle bli klart under helgen. Inget har kommit än mer än alla spekulationer vilka det handlar om. Enligt mina uppgifter är det AIK:s asstränare Jeff Jakobs eller Vimmerbys Phil Horsky som det förhandlas med.

  Två unga tränare där Jakobs ska ha varit på besök under två dagar under veckan. Jag sätter en krona att det blir han, utan att veta.
  Det handlar om vad det blir i kuvertet.

  Snart vet vi.

  ***

  Mörrum får en fin förstärkning i Marcus Paulsson. Där har klubben lyckats väl. Han bli lagkapten va?

  ***

  Mjällby vann med 1–0 över Degerfors och laget fick hålla nollan med den nye målvakten mellan stolparna. Jakob Bergström är rejäl och kommer göra en del viktiga mål. Mjällby ser ut att trivas bäst på Strandvallen så här långt.

   

  ***

  Både Asarum och FKK vet inte hur det känns att förlora än. FKK:s seger mot Husqvarna var viktig. Ska laget vara med där uppe så måste man slå de tuffa lagen borta. Laget har en bra bredd nu.

  Asarum gjorde fyra mål på en halvlek. Det visar på styrka det med.

  ***

  Nu håller vi tummarna för pingisliraren Mattias Falck som jagar både VM-guld och bragdguldet. Så är det…

   

  /J-O