Blogg

Hett värre kring KHK – det jagas förstärkningar

Ja, vad ska man säga kring den rubriken?

Det händer en del på så väl isen som utanför rinken. Det enda som inte är så hett är väl tabelläget där KHK får fortsätta att jaga.

Jaga gör man också för att få in en del pengar. Som jag skrev kort innan pressläppet i fredags har klubben varit på jakt efter pengar från en del företag och fler anslöt efter närmast sektliknade brandtal på våning 2 i NKT Arena.

Det visar att det finns ett engagemang och på fredag väntas nya krafttag och förhoppningsvis ansluter några till i jakten på ett SHL-kontrakt även nästa säsong. Det skapas möjligheter.

Jag sträcker mig så långt som att två forwards kommer att förstärka truppen, tror inte det räcker med ett namn. Kanske blir det något mer. Har även fått indikationer att en målvakt kan vara på ingång. Tror inte man vill sitta med två målvakter om det bli kval. Vilket är helt rätt.

Jag vet att det jobbas febrilt med att hitta rätt namn, på rätt position…

I kväll väntar Linköping HC på hemmaplan och här har KHK av tradition ofta gått vinnande ur striden. Senast gjorde laget en fin vändning där Paulsson kunde stöta in segerpucken i sudden.
Det kommer bli en jämn match där LHC är oberäkneliga. Nyligen slog laget Brynäs borta, men blev mållösa gången efter hemma mot Luleå…

Om KHK hittar alla växlarna kan det bli en kul match, men tror man att det går att slå av på takten är man illa ute. Insats likt den mot Frölunda finns på näthinnan…

 

/Törna