Blogg

Tv: Dags för KHK, derbysmällen och Petter-effekten i FKK

På fredagskvällen smäller det i NKT Arena. Smäller gör det väl inte längre utan eld kommer bytas ut mot mer rök o blinkande lampor vid introt enligt uppgifter. Ja, introt har varit en viktig del för KHK, men har allt mer fått stå tillbaka med sämre ekonomi. Men det kommer ett nytt imorgon och bloggen kanske får komma med en teaser. Det är väl inte riktigt klart än.

Försäsongen är slut och alla väntar väl bara på att KHK ska få en förlust. Kommer den redan i premiären? Nja, det tror jag inte. Men det kommer bli tufft. Nu är det mer nerver med i spelet.

Men KHK-lirarna var laddade till max och det kommer nog köras från start.

Publiksiffran kommer nog landa på strax över 3100 är min gissning.

***

Mörrum slog Krif i premiären. Det visar bara hur lite det är som skiljer i den här serien. Krif bär favoritskapet och det kan slå tillbaka lite är min känsla. I den andra omgången föll Mörrum mot Nybro och Krif vann klart.
Spännande säsong väntar. Flera lag kommer blanda sig i kampen på den övre halvan.

***

FKK vann direkt med Petter Abrahamsson vid rodret och mål blev det med mot Skövde, som i sin tur kickade tränaren efter torsken. Grebbestad väntar på söndag och då är det kanske Linder-effekten som träder i kraft?

***

Mjällbys nye tränare tog över det Jonas Andersson hade byggt upp och förvaltar det väl. Mjällby missar inte superettan.

***

Karlshamn United missar inte heller division 3. Frågan är hur de får ihop det där. Det krävs fyra-fem spelare in om man ska lyckas. Finns viljan att lyckas? Nu är det lite av gamla Högadal som var uppe för ett gäng år sedan känns det som.

***

Asarums damer tog viktig poäng mot AIK, men det krävs nog lite trepoängare framöver.

 

/Svenne