Blogg

TV: Allettantips, hur påverkar alla lån Krif, KHK tar semester varannan match och KM-döden?

Allettan drar igång ikväll med möte mellan Krif och Kristianstad. Om två dagar väntar retur. En lite märklig lottning kan tyckas, men man gör allt för att få lite drag i serien.

Det jag inte är helt nöjd med är att Krif har omsatt en hel del spelare sista tiden. Inte helt optimalt om ni frågar mig. Nu är det inga dåliga spelare som lånas in, Ottosson, Söder mfl. Men det kan skapa lite oreda rent allmänt. Nya kedjor osv.

Känslan inför kvällens heta drabbning är att det kan bli tufft. Jag höjer varningens finger. KIK har med sett om sitt hus med spelare.

Allettantips:

1 Huddinge
2 KIK
3 Krif
4 Visby
5 Nybro
6 Vimmerby
7 Hudiksvall
8 Dalen
9 Väsby
10 Valbo

***

KHK tar semester varannan match och det håller inte. Något jag har kommenterat i dagens tidning.

Ja, KHK spelar, när man håller sig till reglerna, en bättre hockey än tidigare. Men det sker just nu enbart på hemmais. Här har gruppen och alla runt omkring lite att jobba med. Just nu måste några herrar lyfta sig och leda gruppen. Sedan lär vi få se ett defensivare, mer noggrannare KHK på bortais framöver.
Sen om det hjälper? Tja, annars blir det kval. Trenden måste brytas.

***

Futsal är det som gäller i KM. Tror inte tekniken finns för att detta ska bli en succé på bonnfotbollens nivåer. Små mål och lite mål. Nja…jag är skeptisk.

 

/Håkan Håkansson